jij-op-je-best-ruimte 03

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen.

Moed, nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen.

Voor ieder mens die de moed, de nieuwsgierigheid en het doorzettingsvermogen heeft om zichzelf te ontwikkelen en zijn/haar bewustzijn te vergroten.

Voor iedereen die vanuit een diepe kennis van zichzelf anderen wil begeleiden: particulieren, leidinggevenden, managers, werknemers, werkgever en organisaties.

Voor iedereen die een bewust en licht leven wil en wil weten hoe om te kunnen gaan met vervelende gebeurtenissen, ongewenste situaties die zich steeds maar weer herhalen en de continu rondtollende niet helpende gedachtes in jouw hoofd.
Ik leer je om te gaan met dat wat op je pad komt.

Voor leidinggevenden die zichzelf goed willen voelen en dit ook hun medewerkers gunnen.

Voor werkgevers die hun ziekteverzuim onder controle willen houden en hun medewerkers vroegtijdige ondersteuning bij stress-klachten willen bieden. Of zichzelf scharen onder de mens die ik beschrijf onder ‘voor ieder mens’.

Ik begeleid je in het omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt in je relatie met je partner, kinderen, vrienden en collega’s. Als je te maken krijgt met rouw door verlies van dierbaren of door scheiding of een verloren illusie. En als je, door alles wat het leven jou brengt te maken krijgt met chronische stress.

Mijn werkwijze
Over mij

Wil je een persoonlijke intake?

contact

Meedoen aan een training?

agenda