jij-op-je-best-ruimte 04

Mijn werkwijze

Helder & to the point.

Nieuwsgierigheid & humor

In mijn trainingen en persoonlijke begeleiding maak ik gebruik van alles wat ik zelf ooit geleerd en ervaren heb. Hierbij put ik uit de verschillende opleidingen die ik gedaan heb voor mijn eigen professionele en persoonlijke ontwikkelingen, mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en de uitdagingen die privé op mijn pad kwamen. 

Mijn benadering tijdens het geven van trainingen en persoonlijke begeleiding is altijd helder en to the point. Ik ben namelijk van mening dat bewustzijn niet komt als je alleen maar op een yoga matje zit, maar voornamelijk op het moment dat je je voeten in de klei zet van het leven dat je leidt. Ik ben eerlijk en draai er niet omheen, met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en humor. 

Met verschillende werkvormen maak ik je bewust van de signalen die jouw lichaam jou geeft en de manier waarop jij bewust of onbewust omgaat met de gedachten in jouw hoofd.

Jouw inzet is van groot belang

Mijn doel is dat jij jezelf leert kennen en ervaren als heel mens: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Het vraagt om een continue grote nieuwsgierigheid, moed en doorzettingsvermogen om jezelf in al je kracht en zwakte te durven zien en laten zien. Ik geef jou de handvatten daarvoor, maar je moet het zelf doen. Jouw inzet is van groot belang. 

Persoonlijk bewustzijn, waarbij je écht zicht hebt op jezelf, met alles erop en eraan, kan leiden tot persoonlijk leiderschap. Want op het moment dat je volledige verantwoordelijkheid neemt voor dat wat je tegenkomt, kun je er iets mee doen.

Mijn trainingen en coaching zijn tot stand gekomen vanuit deze overtuiging dat je alleen maar leiding kunt geven aan jezelf en van daaruit anderen kunt begeleiden. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je een ander kunt zien. 

Vandaar mijn 3 pijlers:

Leiderschap, waarbij het gaat over Zelf leiderschap. Echt zicht krijgen op jezelf, met alles erop en eraan. Het vraagt nieuwsgierigheid, moed en doorzettingsvermogen om jezelf in al je kracht en zwakte te durven zien en laten zien.

Ge-leiderschap: bewustwording van de signalen die jouw lichaam en geest opvangen en de manier waarop je jouw stem kunt gebruiken om deze signalen door te geven. Lichaam, geest en stem zijn de weg om echt aanwezig te kunnen zijn, in contact met jezelf en van daaruit met de ander.

Be-ge-leiderschap: vanuit de kennis over jezelf en de verbinding met jouw lichaam en stem kun je in contact gaan met de ander. Je hoort en ziet de ander beter als jouw eigen ruis eruit is. Daardoor kan je iedereen de ruimte en het vertrouwen geven om zelf te bewegen.

De beste manier om te onderzoeken of ik iets voor jou kan betekenen is een kennismakingsgesprek. Zo ervaar je wie ik ben.

Wil je een persoonlijke intake?

contact

Meedoen aan een training?

agenda