jij-op-je-best-ruimte 08

Bewust-zijn

Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen.

Moed, nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen.

Iedereen heeft baat bij het ontwikkelen van het eigen bewustzijn. Zelfkennis zorgt er niet alleen voor dat het leven lichter wordt, het is ook de basis voor een goed contact met anderen. 

Pas als je jezelf kent, kun je de ander zien. 

Een diepe kennis van jezelf helpt in jouw omgang en communicatie met anderen. Ben je leidinggevende, manager, collega, partner, docent/leerkracht, zorgprofessional, consultant accountmanager of heb je welk contactberoep dan ook, dan is dit een training voor jou. Zelfbewustzijn helpt je in de begeleiding van anderen en versimpelt het samenwerken, samenleven en samenwonen.

Leer je Bewust-zijn in één dag? 

Het opdoen van zelfkennis en bewust leven is een groeiproces. Het vraagt om continue aandacht, waarbij een grote dosis nieuwsgierigheid, moed en doorzettingsvermogen helpend is. Deze training is in jouw groeiproces een stap. Het is een kennismaking met verschillende werkvormen die jou individueel of jouw hele team kunnen helpen op de weg naar bewustzijn. 

Iedere stap is er één. Elke ervaring die jou inzicht geeft in jouzelf is er één die je niet meer zal vergeten en die een fundament vormt voor iedere volgende ervaring. 

Wil jij ook een bewust en lichter leven leiden en wil je leren omgaan met vervelende gebeurtenissen, zich herhalende situaties waar je niet blij van wordt, met gedachtes die continu niet helpende rondjes draaien in je hoofd. Dan is dit een training voor jou.

Tijdens deze eendaagse training maak je kennis met verschillende werkvormen die jou jezelf zullen laten zien en ervaren. Je leert je bewust zijn van de signalen die jouw lichaam jou geven en de manier waarop jij bewust en onbewust omgaat met de gedachten in je hoofd. Mijn benadering daarbij is helder en to the point. 

Over mij

Wil je een persoonlijke intake?

contact

Meedoen aan een training?

agenda