‘Wist je dat we gemiddeld 80% van onze tijd maar 20% van onze garderobe dragen?’

Garderobecheck

Bij een garderobecheck komt Jij op je Best bij jou thuis en kijken we naar de samenstelling van je huidige garderobe. Zijn jouw beste kleuren voldoende vertegenwoordigd en sluit je garderobe aan bij je persoonlijke stijl? En in welke mate kun je met je huidige garderobe je identiteit, talenten en kwaliteit zichtbaar(der) maken?

Gericht onderzoeken

Om het meeste uit een garderobecheck te halen, raden we je aan om eerst een kleur-, stijl- en imago-consult te doen. Je weet dan welke kleuren je het beste staan en wat je persoonlijke stijl is. We kunnen vervolgens gericht onderzoeken of de samenstelling van je huidige garderobe bijdraagt aan het vergroten van je professionele zichtbaarheid.

Wat levert het je op?

  • inzicht in de samenstelling van je garderobe: welke kleding past goed bij jouw beste kleuren en persoonlijke stijl en welke niet (alleen als je vooraf een kleur, stijl en imago consult hebt gehad)
  • inzicht in geschikte kledingcombinaties
  • inzicht in wat er ontbreekt in jouw garderobe en waarmee je dit zou kunnen aanvullen

Duur: minimaal 2 uur

Investering: €65 exclusief btw per uur (minimaal 2 uur, exclusief reiskosten)

Personal shopping

Dit consult kun je uitbreiden met een personal shopping consult. Je gaat samen met Jij op je Best op pad om kleding te kopen die jouw professionele zichtbaarheid vergroot. Je kunt Jij op je Best ook vragen voor jou te shoppen. Je maakt in dat geval een keus uit de selectie.

Duur: minimaal 2 uur

Investering: € 65 exclusief btw per uur (minimaal 2 uur, exclusief reiskosten)